Meer resultaten voor dozen voor kerstpakketten

dozen voor kerstpakketten
Originele / Leuke Verpakking Kerstpakket Tezet.nl.
Heeft u andere ideeën om bij uw kerstpakket te laten verpakken dan horen wij dat graag. Samen met u gaan we kijken wat welke mogelijkheden zijn voor een originele / leuke verpakking voor uw kerstpakket. Sfeervol verpakt rijkelijk gevuld. De originele kerstgeschenken stellen we samen op themas. Zo kunt u kiezen op themas per kleur een relax of juist een travel pakket gaan. U ziet de categorieën in de linker balk. En als u uw pakket nog nét iets origineler en persoonlijker wilt maken laat ons dan een brief met uw boodschap aan het kerstpakket toevoegen. Wij beschikken over een eigen grafische studio zodat we uw bericht op een perfecte manier kunnen vormgeven.
Sligro Kerstpakketten Kerstpakketten 2017.
Kunt u niet wachten? Neem dan contact op met 0413 34 35 00 afdeling Kerstpakketten of stuur een e-mail naar kerstpakketten@sligro.nl.
Kerstpakketdoos.nl Kerst en geschenkdozen Krabbendam Kadoverpakking.
U kunt ons een mail sturen wat u graag wilt en welke kleur en wij maken graag een offerte voor u. Met een logo op de kerstpakketdoos gedrukt is ook mogelijk. Let wel op dat er een stempel gemaakt moet worden van uw logo en hoe meer u afneemt hoe goedkoper de stempel wordt. U kunt natuurlijk ook kiezen uit ons standaard assortiment. Dit is natuurlijk altijd veel goedkoper dan dat u de dozen naar wens laat maken. Kijk eens in ons assortiment misschien zit er wat voor u tussen. Mocht u vragen hebben dan helpen wij u graag verder.
Kerstpakketten Kerstgeschenken 2017 vanaf 189! Kerstshop op Tezet.nl.
Kerstpakketten en Kerstgeschenken al vanaf 114. Als u voor 2017 op zoek bent naar een origineel Kerstpakket of Kerstgeschenk voor uw medewerkers relaties of personeelsvereniging dan bent u bij groothandel en Kerstpakketten leverancier TEZET aan het goede adres! Al sinds 1999 zijn we specialist op het gebied van Kerstpakketten voor bedrijven. Deze Kerstgeschenken leveren we op kantoor bij kleine bedrijven MKB of grote bedrijven. Maar ook voor een school sportvereniging of horeca gelegenheid zijn onze Kerstpakketten uitermate geschikt. Bovendien staat ieder Kerstgeschenk garant voor exclusiviteit en vallen ze gegarandeerd in de smaak bij uw personeel medewerkers of klanten.
Krabbendam Kadoverpakking Kadozakjes Kadotasjes Kadopapier Geschenkdoosjes Autostrik Krullint cPath1_1400.
Waarom bij Krabbendam kopen? Onze verpakkingsexperts helpen graag! Geleverd binnen 2-3 werkdagen! Voor inspiratie en het afhalen van jouw bestellingen. Grote paastassen besteld om leuke dingen in te doen voor onze medewerkers Was prima verpakt zag er erg mooi uit. De details van het bestelde artikel was prima omschreven. Na de betaling duurde het niet lang voordat ik de spullen had. Als er zich weer wat voordoet om iets met een thema qua verpakking te bestellen ga ik zeer weer shoppen bij Krabbendam.
Kerstpakketdozen.
Deze luxueuze sfeerverhogende kerstpakketdozen brengen iedereen direct in kerstsfeer! Verpak je kerstgeschenken en kerstpakketten in deze sfeervolle Golden. 095 /stuk 115 incl. Koop meer Bespaar meer. Kerstpakketdoos Karton 35x31.5x17cm Golden Bridge Kerstmis b. Deze luxueuze sfeerverhogende kerstpakketdozen brengen iedereen direct in kerstsfeer! Verpak je kerstgeschenken en kerstpakketten in deze sfeervolle Golden. 140 /stuk 169 incl. Koop meer Bespaar meer. Kerstpakketdoos Karton 39x29x23.2cm Golden Bridge Kerstmis c.
Kerstpakketdozen Bewaardozen Wijnflesverpakkingen.
Dan kies je voor een mooie geschenkdoos voor de kerstpakketten kerstgeschenken of voor een fles wijn in de vorm van een kerstpakketdoos of een mooie bewaardoos. Eigen ontwerp voor de kerstpakketdozen in full colour of uw PMS-kleur in de huisstijl van uw bedrijf behoort allemaal tot de mogelijkheden. In kleine en grote aantallen leverbaar en indien nodig binnen 24-48 uur. Elk jaar hebben we weer een knallende goedkope en bijzondere verpakking. De geschenkverpakkingen zijn de ideale oplossing voor last minute opdracht die toch bijzonder moeten zijn. Wijnflesverpakkingen voldoende keuze leuk geschenk voor uw klanten. Bel 0341 842472 of mail.
Kerstpakketdozen.nl De nieuwste verpakkingen van 2017!
Er is al een fraaie doos vanaf 085. Levering zelfs binnen 24 uur. Geschenkdozen bestellen via kerstpakketdozen.nl kan al vanaf 10 stuks. Klik hier voor een overzicht van meer dan 500 dozen kistjes manden vulmaterialen en kerstcadeaupapier.

Contacteer ons