Op zoek naar sligro assortiment?

sligro assortiment
Sligro vlees Zorgvuldig geselecteerd vlees vleeswaren Sligro.nl Sligro.nl.
Vul uw inkooplijst door bij een product te klikken op Toevoegen aan inkooplijst. Home Assortiment Productgroepen Vlees en vleeswaren. Samen met gespecialiseerde versproductiebedrijven biedt Sligro u de kwaliteit die u zoekt. En die zo belangrijk is. Zeker als het gaat om vers vlees. Zo levert onze Fresh Partner Slagerijen Kaldenberg topkwaliteit in vlees en vleesproducten. Van mals rund en lamsvlees uit Ierland tot overheerlijk varkensvlees uit Limburg. Ons vlees wordt zorgvuldig geselecteerd op smaak kleur en snijdbaarheid en is afkomstig uit alle delen van de wereld. Hiermee biedt Sligro u een brede variëteit aan vleesproducten met specifieke kenmerken en een eigen smaak. En bent u als foodprofessional verzekerd van ruime keuze en kwaliteit.
Non-food Sligro.nl.
Geldig van 14 mrt. t/m 1 apr. 2013
Assortiment Sligro.nl.
Wilt u er zeker van zijn dat een product op voorraad is neem dan contact op met uw Sligro-vestiging. Heeft iedere Sligro vestiging hetzelfde assortiment? Het complete assortiment van Sligro bestaat uit ruim 60.000 food en non-food gerelateerde artikelen gericht op de foodprofessional in het algemeen. Iedere vestiging beschikt over een divers aanbod food non-food en koeling/diepvries producten. Het aanbod van dagversproducten als vlees vis wild gevogelte AGF en brood banket is bepaald per vestiging. Kijk voor een compleet overzicht van het productaanbod bij de Sligro-zelfbedieningsvestiging bij u in de buurt. Kan Sligro mij helpen bij het kiezen van een bepaalde wijn? In iedere zelfbedieningsvestiging hebben we vakkundig opgeleide wijnspecialisten die u alles kunnen vertellen over ons ruime wijnassortiment.
Assortiment productgroepen Een overzicht van de producten Sligro Sligro.nl.
Het liefst één die op ambachtelijke wijze werkt. Die heeft Sligro gevonden in Ruig Wild en Gevogelte. Met deze Fresh Partner profiteert u optimaal van een gespecialiseerde poelier binnen het Sligro assortiment. De ambachtelijke kwaliteitspoeliers van Ruig Wild en Gevogelte werken uitsluitend volgens vaste recepturen. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit en weet u zeker dat u een eerlijk product koopt. Ons Hollands jachtwild kopen wij rechtstreeks in bij de jagers. Vers grof wild wordt geïmporteerd uit Oostenrijk. Gefileerd geportioneerd of in zijn geheel. Rauw bereid of gegaard. Het wild en gevogelte van Sligro laat zich eenvoudig verwerken tot mooie recepturen.
Assortiment productgroepen Een overzicht van de producten Sligro Sligro.nl.
Een uitgebreid en compleet drankenassortiment met alle mogelijke soorten frisdrank en sap tot bieren koffie en thee. Kaas zuivel en eieren. Een uitgebreid assortiment van Nederlandse en buitenlandse kazen melk room boter en eieren. Meer dan voldoende keuze. Van Italiaanse olijfoliën en pestos tot zoetwaren en sauzen. Innovatieve convenience maaltijden maaltijdcomponenten en salades die gemak én kwaliteit bieden. Praktische hulpmiddelen zoals koksmessen volautomatische espressomachines porselein textiel en geavanceerde mixers. Een compleet assortiment rookwaren met onder andere sigaretten sigaren shag vloeipapier en aanstekers.
Horeca apparatuur Non-food producten Sligro.nl Sligro.nl.
Gewoon omdat de beste producten de beste zorg verdienen. Voor een uitgebreid aanbod van food gerelateerde non-food artikelen zit u bij Sligro helemaal goed. Met ons assortiment non-food bieden we een compleet aanbod praktische hulpmiddelen voor de foodprofessioneel in het algemeen. Van professionele koksmessen tot volautomatische espressomachines en porselein. En van textiel en geavanceerde mixers tot terrasmeubilair. Ons complete assortiment wordt afgestemd op het seizoen en de laatste trends. Zo bieden wij altijd een actueel aanbod. Veel non-food producten worden zelfs speciaal voor Sligro geproduceerd.
Exclusieve merken Sligro.nl.
Home Assortiment Exclusieve merken. Doet u inkopen bij Sligro dan profiteert u van een ruim en divers assortiment van wel 60.000 producten. Ons assortiment bestaat uit een sterke mix van bekende A-merken en exclusieve eigen merken van Sligro. De producten van onze exclusieve merken hebben een unieke prijs-kwaliteitverhouding en zijn alleen verkrijgbaar bij Sligro. Lees meer over de voordelen. Alex Meijer biedt een totaalconcept voor koffie thee en toebehoren. Alles wat u nodig heeft van glazen koffiezetapparaten koffieautomaten isoleerkannen tot koekjes melk en suiker. Lees meer over Alex Meijer. Keizerskroon is het exclusieve merk voor premium pilsener.
Compleet assortiment Sligro.nl.
Vul uw inkooplijst door bij een product te klikken op Toevoegen aan inkooplijst. Home Typisch Sligro Compleet assortiment. Beleving in de vestiging. Een duurzame relatie is mooi maar hoe bereik je dat en hoe houd je dat in stand? Het vraagt heldere communicatie en continue investering in elkaar. Dat zorgt voor evenwicht en schept vertrouwen. En dat is belangrijk want alleen zo kunnen we optimaal van elkaar profiteren. Wij voelen ons nauw verbonden met onze omgeving en onze klanten. Er is ons dus veel aan gelegen om een vruchtbare en langdurige relatie op te bouwen.
Dranken Een compleet assortiment aan drank Sligro.nl Sligro.nl.
Vul uw inkooplijst door bij een product te klikken op Toevoegen aan inkooplijst. Home Assortiment Productgroepen Dranken. Sligro deelt uw passie voor food. En onder food verstaan wij ook dranken. Een uitgebreid en compleet drankenassortiment mag dan ook niet ontbreken. Sligro heeft alles in huis. Van alle mogelijke soorten frisdrank en sap tot bieren koffie en thee. Ons assortiment bevat alle bekende A-merken tegen scherpe groothandelsprijzen. Maar Sligro biedt meer. Met Keizerskroon pilsener en Alex Meijer koffie en thee heeft Sligro 2 unieke horecaconcepten in huis. Beide totaaloplossingen bieden een voordelig alternatief voor de A-merken. Bovendien creëert u als horecaondernemer met deze concepten een uniforme uitstraling. En dat alles van topkwaliteit.
Assortiment Sligro.nl.
Vul uw inkooplijst door bij een product te klikken op Toevoegen aan inkooplijst. Aardappelen groente en fruit. Dagverse topproducten van rauwkosten en zachtfruit tot exotische vruchten truffels en verse tuinkruiden. Een uitgebreid en compleet drankenassortiment met alle mogelijke soorten frisdrank en sap tot bieren koffie en thee. Een compleet aanbod vlees en vleeswaren van rund varkens en lamsvlees. Zorgvuldig geselecteerd op smaak kleur en snijdbaarheid.

Contacteer ons